Ένα από τα βασικότερα μέσα του ψηφιακού Marketing αποτελεί η σταθερή και σαφώς προσδιορισμένη παρουσία μίας επιχείρησης στα Social Media, καθώς μέσω αυτών μπορεί να επιτευχθεί η προβολή της σε ένα συνεχώς ευρύτερο κοινό, αλλά και να ενισχυθεί η αξιοπιστία της. Η δημιουργία μίας ψηφιακής κοινότητας στα social media και η διατήρηση του ενδιαφέροντός της μέσω των συχνών posts αποτελεί πλέον ένα απαραίτητο μέσω ψηφιακών Δημοσίων Σχέσεων, ενώ η δημιουργία και η κοινοποίηση του κατάλληλου περιεχομένου δεν μπορεί πλέον να αντιστοιχεί στα καθημερινά posts ενός προσωπικού προφίλ, αλλά διαφέρει σημαντικά από αυτά καθώς ακολουθεί συγκεκριμένες στρατηγικές και τεχνικές με στόχο μία επαγγελματική εταιρικής παρουσία στο διαδίκτυο.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ;

1

Διαχείριση Σελίδας

Δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε επαγγελματικές σελίδες στα social media. Διατηρούμε το ενδιαφέρον του κοινού με συχνές δημοσιεύσεις (video, banners, animated gifs, άρθρα).

2

Διαχείριση Διαφημίσεων

Σχεδιάζουμε την στρατηγική των διαφημίσεων στα social media, δημιουργούμε στοχευμένες εκστρατείες με ελκυστικό περιεχόμενο κι αξιοποιούμε το budget που επιθυμείτε να διαθέσετε στο Facebook.

3

Ανάλυση Αποτελεσμάτων

Αναλύουμε τα αποτελέσματα των εκστρατειών και προσαρμόζουμε συνεχώς τις καμπάνιες και το περιεχόμενο της σελίδας σας με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΠΑΚΕΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει

Δείτε τα Πακέτα
Basic
100€
Per month
Facebook & Instagram
8 Δημοσιεύσεις (Banners, Videos & Άρθρα)
Διαχείριση Διαφημίσεων
Professional design
Αγορά Πακέτου
Premium
220€
Per month
Facebook & Instagram
30 Δημοσιεύσεις (Banners, Videos & Άρθρα)
Διαχείριση Διαφημίσεων
Professional design
Αγορά Πακέτου
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ